"Tumsa" un Jūlija Čičerina "Autobuss (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Pašmāju grupa "Tumsa" kopīgi ar populāro krievu dziedātāju Jūliju Čičerinu ierakstījusi Mārtiņa Freimaņa dziesmas "Autobuss" versiju krievu valodā, un ar nosaukumu "Maksimum ti" tā jau sākusi skanēt radiostacijās Baltijas valstīs un Krievijā. Dziesmai tapis arī video, informē Guntars Račs, "Mikrofona ieraksti".

Video ir tapis, pateicoties sadarbībai starp Rīgas kinokompāniju "Screen Vision" un Maskavas kompāniju "Pilotazh".

Šā gada augustā un oktobrī nofilmētais videomateriāls ir pārtapis videoklipā. Filmēšana notika trijās pilsētās: Liepājā, Rīgā un Maskavā. Klipa veidošanā roku pielikuši operatori Kristians Luhaers, Aigars Spāģis un Vladislavs Ščepins, kurš ir arī klipa režisors un idejas autors. Lielu darbu ieguldījis studijas "Pilotazh" animators Vadims Kuprijanovs un klipa montāžas režisors Dmitrijs Boļiževskis. Klipa veidotāji saka paldies Uno un Ligitai Vilkiem par atļauju izmantot krodziņu "Pieci vilki" kā filmēšanas paviljonu un radošo sanāksmju vietu, kā arī visiem pārējiem, kas tika ierauti klipa tapšanā, pašiem to īsti neapzinoties.

Mārtiņš Freimanis:

"Dīvainākais ir tas, ka mēs ar Jūliju nemaz vēl neesam satikušies, jo viena daļa ir filmēta Maskavā, bet otra Rīgā.

Dziesma jau arī ir par sava veida nesatikšanos."

Dziesmas Mp3 iespējams lejupielādēt portālā Doremi.lv

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu