Astro’n’out «Kā luksofors» (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Grupa «Astro’n’out» novembrī klausītājus iepazīstināja ar savu jauno dziesmu «Kā luksofors», kurai tagad radīts arī videoklips, informē grupas menedžmenta pārstāve Inga Praņevska.

Dziesmas video klipa sižets uzsver, ka pasaule mainās atbilstoši tam, kā cilvēki uz to skatās.

Videoklipu veidoja īpaša komanda - fotogrāfs Nils Vilnis un režisors Dzintars Dreibergs, kuri abi ir arī videoklipa idejas autori un režisori. Savukārt filmēšanas laikā par grupas vizuālo tēlu rūpējās stiliste Dace Grimze, kura zināma arī kā seriāla "Zelta zivtiņa" varone Jana.

Dziesma "Kā luksofors" ir grupas solistes Māras Upmanes-Holšteinas veltījums īpaši meitenēm un viņu mūždien mainīgajam garastāvoklim un skatījumam uz pasauli. Dziesma ir aktīva un pozitīva, tā ir mazliet neraksturīga grupas daiļradei, tomēr tajā pašā laikā saglabā "Astro’n’out" rokrakstu.

Kā ziņots, pagājušā gada decembrī pie klausītājiem nonāca grupas trešais dziesmu albums "Ģeometrija". Grupa izveidojās 2003.gadā, un debijas albums "Kuš

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu