Jorspeis "Arvien tuvāk" (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Decembra sākumā pašmāju grupa "Jorspeis" piedāvā jaunu Ziemassvētku videoklipu. Šā gada nogalē grupai ir daudz jaunumu - jauns albums, jauns singls un tagad arī klips, informē Māris Prindulis, grupas "Jorspeis" pārstāvis.

"Ideja par Ziemassvētku video klipa filmēšanu radās pagājušajos Ziemassvētkos, kad tika izdots svētku mini albums "Debess kori pie namiem pienāk". Noklausoties albumu, radās sajūta, ka tieši dziesmai "Arvien tuvāk" piestāvētu videoklips. Vēl kādam no mūsu draugiem bija radusies tieši tāda pati sajūta, tā izlēmām izveidot klipu 2010.gada Ziemassvētkiem. Aizgājusī ziema vēl martā bija dāsna ar sniegu, tā Jorspeis paguva noķert vēl pēdējo sniega vilni," stāsta Māris Prindulis.

Klipa filmēšana notika Baltezera baznīcā, un Jorspeis pateicas par sadarbību režisorei Lindai Oltei, operatoram Aleksandram Grebņevam, bet īpašu paldies par izturību un pacietību filmēšanā saka mazajam Kristapam Prindulim, Lindas un Māra krustdēlam.

Bērnības Ziemassvetki visbiežāk atmiņā paliek kā skaistākie svētki, tādēļ Jorspeis dāvina mazu sapņu, sajūtu un atmiņu daļu saviem klausītājiem šajos Ziemssvētkos.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu