Gačo "Par Virsdrēbēm" (video) (38)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sergejs Skripa

Pašmāju reperis Gačo (Gacho) nodod sabiedrības vērtējumam jauno singlu "Par Virsdrēbēm" vienlaikus ar singla oficiālo mūzikas videoklipu, informē Gačo menedžments.

Dziesma stāsta par kāda cilvēka mīlestību pret materiālām lietām, konkrētajā gadījumā drēbēm.

"Singla videoklipu mēs apzināti izvēlējāmies veidot kardināli pretēji gaidītajam scenārijam, ka tam vajadzētu tikt filmētam, piemēram, dārgu apģērbu veikalu skatlogu ielenkumā. Ar singla videoklipu mēs mēģinājām atainot dziesmas ideju tikpat kuriozu, kāda tā pašos pamatos arī ir," tā par dziesmu un video saka pats autors Gačo.

Jaunais singls ir pilnīgi svaiga kompozīcija no vasaras vidū gaidāmā jaunā studijas albuma. Dziesmu autors dāvina par brīvu savā jaunatvērtajā mājaslapā www.gacho.lv .

Dziesmas mūzikas autori ir Ervīns Ruņģis (E:91) un Andris Ratnieks (DJ Plastic), par klipa tehnisko un vizuālo daļu parūpējies Nikolajs Fatjanovs (Nikolai Fatyanov) no radošās apvienības "Prosta Krasava".

Scenārija autori Gatis Irbe un Kaspars Jansons.

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu