Trio "Limonāde" piedāvā jaunu Paula dziesmu (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Meiteņu trio "Limonāde" ierakstījusi jaunu maestro Raimonda Paula dziesmu "Lietainā vakarā", informē grupas menedžments.

Dziesmas teksta autors ir Edvarts Virza.

Par sadarbību meitenes stāsta: "Par šo lielisko sadarbību parūpējās Māris Briežkalns, iepazīstinot mūs tuvāk ar Maestro. Dotā iespēja mums bija liela atbildība.

Dziesmas ieraksta tapšana bija nepiespiesta, pat ar humora piesitienu, tajā pašā laikā studijā valdīja īsta darba gaisotne, par ko parūpējās Maestro.

Mums bija liels gods. Patiesi!"

Trio "Limonāde" tika dibināta 2009.gadā, apvienojoties trīs daiļā dzimuma pārstāvēm - Ilutai Valterei-Graudai, Ievai Katkovskai un Peresai, īstajā vārdā Kristīnei Tkačukai.

Trio ir piedalījies dažādos muzikālajos projektos un sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā Intars Busulis, Gustavo, mūziķu apvienībām "Gain Fast", "Otra Puse", "Tā Tā Tā" un vēl daudziem citiem. Meitenes jau paspējušas ierakstīt trīs dziesmas un rūpējas par ceturtā ieraksta tapšanu, ar kuru klajā nāks jau pavisam drīz.

"Limonāde"
"Limonāde" Foto: Publicitātes foto

Meiteņu trio šobrīd lielākais izaicinājums ir piedalīšanās koncertizrādēs Latvijas Nacionālajā teātrī par godu Raimonda Paula 75 gadu jubilejai.

Paula jubilejas koncerts

Atgādinām, ka "Arēnā Rīga" 16.janvārī, kad Raimonds Pauls svinēs 75 gadu jubileju, notiks viņa apaļajai jubilejai veltīts koncerts. 

Tā norise iecerēta trīs daļās.

Koncerta pirmajā daļā klausītājiem tiks atskaņoti mazāk pazīstami skaņdarbi no 60. un 70. gadiem, tā mēģinot parādīt komponista muzikālā ceļa pirmsākumu. Šajā programmā skanēs poēma "Spēļu nakts Duntes krogā", vokāla glezna "Pastarīte" kora "Kamēr" un solistu izpildījumā.

Savukārt koncerta otrā daļa būs veltīta teātra un kino mūzikai orķestra, dziedātāju, instrumentālo solistu un aktieru izpildījumā, bet trešajā jeb noslēdzošajā koncerta daļā skanēs tautā iemīļotas komponistu dziesmas. Koncerta noslēguma daļā "Teic, kur zeme tā" paredzēta sadziedāšanās ar skatītājiem, bet noslēgumā paredzēta kopīga dziesmas "Nekur nav tik labi kā mājās" izdziedāšana.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz jubilejas koncertu var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu