Rutulis laiž klajā jaunu singlu "Atspulgs skatlogā" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Radio SWH ētera personība un samtainās balss īpašnieks Normunds Rutulis jeb vienkārši Rutulis piedāvā klausītājiem jaunu singlu "Atspulgs skatlogā", informē dziedātāja pārstāvji.

Rutuļa septītais soloalbums "Marmeladejas" digitāli tika publicēts 2010.gada 19.jūlijā un ir lejupielādējams www.platforma.lv, bet veikalu plauktos tas nonāca tā paša gada 5.augustā.

Līdz šim veiksmīgākais no albuma skaņdarbiem ir "Rozā", kas mūzikas portālā platforma.lv ir 2010.gada nr. 1 klausītāko dziesmu sarakstā.

Latvijas radio 2 gada spēlētāko dziesmu sarakstā nr. 4. Nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai, nominācijā – labākais deju mūzikas albums vai dziesma.

Arī "Viss var mainīties" veiksmīgi iekļāvās radio pleilistēs un ir viens no 2010.gada populārākajiem skaņdarbiem. Latvian Airplay top 200 vieta Nr.18.

Trešo albuma radio singlu noteica klausītāju izvēle – "Gaišmatainā Ulla", bet par ceturto kļuva – "De-e-ejo", kas radio SWH topā noturējās 10 nedēļas, pakāpjoties līdz 6.pozīcijai.

Par piekto albuma singlu kļuvis "Atspulgs skatlogā", kura autori ir Gaitis Lazdāns un Ivars Kurpnieks.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu