Kārlis Kazāks piedāvā jaunu dziesmu "Nāc, nakts" (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Egons Reiters
References: API SITE

Kārļa Kazāka ieilgušais klusuma brīdis pēc 2008. gada albuma "Uz manām plaukstām" iznākšanas tiek pārtraukts ar jaunas dziesmas izdošanu.

"Nāc, nakts" ir pirmā publiskotā dziesma no topošā Kārļa Kazāka albuma "16 stundas", kas tiks izdots šajā pavasarī. Gaidāmais albums ir atvasināts no stāsta par attiecībām starp diviem cilvēkiem, kas norisinās sešpadsmit stundās.

Dziesmas "Nāc, nakts" ierakstā piedalījās Anete Kozlovska (balss, taustiņinstrumenti), Uldis Kozlovskis (bass), Māris Bīmanis (elektriskās ģitāras), Anrijs Grinbergs (sitamie instrumenti) un Kārlis Kazāks (balss, akustiskās ģitāras). Ieraksts tapis Siguldā, ciešā sadarbībā ar Gintu Solu.

Dziesmas mūzikas un vārdu autors ir Kārlis Kazāks.

Kārlis Kazāks agrāk muzicējis tādos sastāvos kā "Dull Doll" un "Oceanfall". Ar grupu "Oceanfall" 2002. gadā izdots albums "Upe bez tiltiem". 2008. gadā tika izdots Kārļa Kazāka soloieraksts "Uz manām plaukstām".

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu