Skutelis gatavo albumu, repo par "Nelabumu" (41)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Pašmāju hiphopa producents un izpildītājs Skutelis piedāvā pirmo oficiālo singlu "Nelabums" no topošā studijas albuma "Apziņas plūsma", liecina paziņojums Skuteļa mājas lapā.

"Es skaidri apzinājos, ka esmu saslimis ar kādu nelabumu, un sāku pierakstīt tā simptomus. Es domāju - lai izveseļotos, man ir jānoskaidro šā nelabuma iemesls. Tas bija naivi. Neskatoties uz to, ka dziesma rezultātā nesniedz atbildes, šis pārdzīvojums un izstāstītais stāsts var būt saistošs katram brīvam cilvēkam, kuru šāds nelabums ir negaidīti apciemojis," par dziesmas tapšanu stāsta Skutelis.

Par dziesmas muzikālo pusi ir atbildīgs Skuteļa ilggadējais PKI kolēģis ansis.

"Mēs esam uz viena viļņa, un mūs vieno ne tikai mīlestība pret mūziku, bet arī līdzīga izpratne par to, kā dziesma, kurā ielikta dvēsele, var padarīt pasauli labāku,"

saka Skutelis.

Mp3 versija ir pieejama bezmaksas lejupielādei Skuteļa mājaslapā (skat. resursus).

Kā TVNET informē Skutelis, albumu ir paredzēts izdot jau šogad, un tas būs ne tikai mūzikas albums, bet arī īso stāstu krājums, ko papildinās fotogrāfijas, kas top sadarbībā ar mākslinieci Madaru Šēnfeldi.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu