Reiniks piedāvā Eirodziesmas "Banjo Laura" video (93)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lauris Reiniks, kurš ar dziesmu "Banjo Laura" šo sestdien piedalīsies Latvijas Eirovīzijas atlases 2.pusfinālā, piedāvā noskatīties dziesmas videoklipu, kas stāsta par notikumiem, kuri risinās pirms dziesmas "Es skrienu" videoklipā redzamajiem, informē Guntars Račs, "Mikrofona ieraksti".

"Banjo Laura" ir stāsts par to, kā Lauris kādā klubā satiek nedaudz mistisko meiteni Lauru (Anete Keviša), kura ar draudzenēm ballējas, jokojoties uzspēlē bandžo, apbur visus un pazūd. Tā ir tā pati meitene, pie kuras Lauris, lai saglābtu attiecības, vēlāk tik ļoti skrēja.

Videoklipa režisore ir Aija Strazdiņa, kura veidoja arī "Es skrienu", operators Uvis Burjāns, bet scenārija autori ir pats Lauris Reiniks un klipa režisore. Klips tika filmēts divas dienas Rīgā, populārajā bārā "Mad House", kā arī Dailes teātra telpās. Videoversijā piedalījās Jelgavas deju ansambļa "Lielupe" dalībnieki, Reinika iepriekšējo klipu aktieri, kā arī daudzi talantīgi un interesanti cilvēki no visas Latvijas.

Laura Reinika dziesma "Banjo Laura" jau ir guvusi ievērojamu atsaucību uzticīgāko Eirovīzijas fanu lokā Eiropā. Ietekmīgās Eirovīzijas mājas lapā esctoday.com aptaujā Reinika dziesma ir pārliecinoša favorīte starp tām, kuras Eiropas klausītāji vēlētos redzēt kā Latvijas pārstāves Vācijā.

"Šajā klipā es gribēju izstāstīt to, kas notika pirms "Es skrienu", un parādīt mūsu cilvēkus kā skaistus, priecīgus un pozitīvus,

un es ceru, ka mums tas izdevās, jo ticu, ka mēs tādi patiešām esam," stāsta dziesmas autors un izpildītājs Lauris Reiniks, piebilstot, ka šis ir visneparastākais un emocionāli smagākais laiks sakarā ar daudzu Reinika dziesmu tekstu autora un drauga Mārtiņa Freimaņa pāragro aiziešanu no šīs dzīves.

"Šīs dziesmas latviešu versija ar nosaukumu "Labāk vēl neaizmiedz" ir iekļauta albumā "Es skrienu", un to mēs sarakstījām kopā ar Mārtiņu. Un tas laikam bija vissmagākais pārbaudījums man, kad dienu pēc Mārtiņa nāves man bija jāpiedalās Eirodziesmas ierakstā, jābūt priecīgam, jādzied un jādejo, it kā viss būtu kārtībā. Es gandrīz neko neatceros, bet ceru, ka sestdien mūsu priekšnesums izskatīsies un izklausīsies baudāmi, jo bijām nopietni gatavojušies. Un es zinu, ka Mārtiņš absolūti nebūtu priecīgs, ja es nolaistu rokas un atteiktos no piedalīšanās konkursā," stāsta Reiniks.

Lauris Reiniks un visa filmēšanas grupa saka lielu paldies visiem klipa "Banjo Laura" dalībniekiem, bāram "Mad House" un "Dailes" teātra administrācijai!

Komentāri (93)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu