"bet bet" Valentīna dienā piedāvā dziesmu "Es tevi nemīlu"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa "bet bet" klausītājiem Valentīna dienā piedāvā dziesmu "Es tevi nemīlu", kas ir grupas savulaik otra ierakstītā dziesma un stāsta par divu jauniešu sarežģītajiem mīlestības labirintiem, informē ierakstu producēšanas, izdošanas un izplatīšanas kompānijas "Mikrofona ieraksti" pārstāvji.

Dziesmas mūzikas un teksta autors ir Guntars Račs, bet to izpilda visi grupas dalībnieki - Zigfrīds Muktupāvels, Račs, Uģis Tirzītis un kopš 2008.gada arī Andris Alviķis.

Dziesmas "Es tevi nemīlu" ieraksts tapis Siguldas ierakstu studijā sadarbībā ar producentu Gintu Solu. Darbs studijā noritējis ļoti ātri, jo šoreiz tika nolemts dziesmu ierakstīt tieši tā, kā tā skanēs grupas jubilejas koncertos, bez liekiem izskaistinājumiem un efektiem, kurus pēc tam koncertā būtu grūti atkārtot.

Jau ziņots, ka "bet bet", svinot savu 20 gadu jubileju, martā dosies koncerttūrē pa Latvijas pilsētām. Koncerti notiks Valmierā, Ventspilī, Jelgavā, Liepājā un Rīgā. Biļetes iepriekšpārdošanā uz koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā "www.bilesuparadize.lv".

Vēl pirms došanās koncertos pa Latviju grupa uzstāsies "Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas" ceremonijā, kas Latvijas Nacionālajā teātrī notiks 22.februārī.

Pagājušā gada nogalē grupa "bet bet" laida klajā savu labāko dziesmu izlasi "20 labākās dziesmas", kas būs pieejama arī koncertu vietās un patlaban ir kļuvusi par vienu no sezonas pieprasītākajiem kompānijas "Mikrofona ieraksti" izdevumiem. Dziesma mp3 formātā lejupielādējama arī portālā "Doremi.lv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu