Pašmāju mūzikā debitē "Nielslens Lielsliens" (37)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Druvis Haritonovs
References: API SITE

Plašākai sabiedrībai tiek izrādīta jaunā pašmāju trio "Nielslens Lielsliens" dziesma "Monolīts", kas reizē ir arī gaidāmā vairāku dziesmu ieraksta vēstnesis, TVNET informē grupas pārstāvji.

"Ansambli "Nielslens Lielsliens" veidojusi jauna pašu sākuma vēlēšanās. Sākuma savu gaidu piepildīšanai, negaidot to piepildīšanos. Tomēr dzenot to mietu, kas nelien zemē, un darot to šodien, ja arī padarīt to varētu rīt," vēsta grupas paziņojums.

"Pirms pāris gadiem vienības skrējienā pakaļ Rietumu labklājības paraugiem piedalījās lielākā daļa valsts. Arī desmitgades iepriekš nabadzībā dzīvojušās paaudzes, kuras katra tika lolojusi cerības un katrai bija aptecējusies sirds, kad kļuva skaidrs, ka cerētais neīstenosies. Un katra šī paaudze radīja nākamo, ielikdama jaunajos stādiņos gaidas, ilgas pēc pašas nepiepildītā," teikts grupas paziņojumā.

"Pirms klupiena šajā skrējienā jaunietis bija ceļotājs, kam viss minēto pagātnes cerību pūrs mugursomā, taču, nonācis iespēju laikmetā, steigšus un bez liekas apdomas viņš metās līdzi skrējienam pēc pārtikušā Rietumu dzīvesveida. Pēc tā dzīvesveida, kas redzams filmās un seriālos un izjūtams uz savas ādas, satiekot kādu no Rietumiem. Klūpot no pleciem nogāzās arī mugursoma un sašķīda dārgums ‑ šodienas jaunieša ideāli, tāpat kā tik daudzu gaidītais iepriekš," turpina "Nielslens Lielsliens" dalībnieki.

"Nielslens Lielsliens" un tā "Monolīts" ir mēģinājums iepriekšējo paaudžu cerību pūru no pleciem nocelt uzmanīgi, tad izvilkt no ādas sašķīdušo ideālu lauskas. Pēc tam paņemt un izslēgt televizoru, nolikt malā datoru un mobilo, tad aiziet no darba, izbraukt ārpus pilsētas, lai tukšā vietā ar tukšu galvu no nekā radītu jaunu, pilnībā pašu, iesākumu.

"Monolīts" tapa Drustu pagasta Dūķos pagājušā jūlija svelmē un ir pirmā dziesma no šogad gaidāmā "Nielslens Lielsliens" vairāku dziesmu EP.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu