Ivo Fominam dzimšanas dienā "nav laika" (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Mūziķis Ivo Fomins, šodien svinot 43 gadu jubileju, laidis klajā jaunu dziesmu "Viņam nav laika", informē ierakstu producēšanas, izdošanas un izplatīšanas kompānijas "Mikrofona ieraksti" pārstāve Gerda Serdante.

Jaunās dziesmas "Viņam nav laika" autori ir Fomins un Guntars Račs.

Dziesma pirmatskaņojumu piedzīvoja "Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas" pasākumā uz Latvijas Nacionālā teātra skatuves. "Šī dziesma visā pilnībā atspoguļo kopējo mana jaunā albuma noskaņojumu. Es jau sen vēlējos ierakstīt kaut ko tādu, izteikti roķīgu. Nu tā, lai no visas sirds var iztrakoties. Man šķiet, ka ir izdevies, un es esmu ļoti apmierināts ar rezultātu. Ceru, ka maniem faniem tas arī patiks," pauda mūziķis.

Jaunā dziesma ir singls no Fomina gaidāmā albuma "Pulss", kas klajā nāks marta vidū. Jaunajā albumā būs apkopotas 12 jaunas dziesmas, no kurām tikai dažas ir pirms tam dzirdētas radiostacijās. Starp tām ir tādi hiti kā "Dažreiz", "Viena minūte bez tevis", "Laid, lai notiek" un "Arī tev".

Albumu producējis pats Fomins sadarbībā ar Egilu Mežu un Māri Priedi. Kopējā albuma noskaņa ir ļoti roķīga un Latvijā sen nedzirdēti jaudīga.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu