Jauna pašmāju rokgrupa "On The Roof" (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Jelgavnieki "On The Roof" nodod atklātībā savu pirmo oficiālo singlu "Try Me", kas ir kā viltīga lapsa, ar jaukiem vārdiem mēģinot vilināt, informē grupas pārstāvji.

Dziesma "Try Me" ierakstīta studijā "Skaņu ateljē", sadarbojoties ar skaņu inženieri Kristapu Andiņu. Kā viesmākslinieks dziesmā piedalās grupas "Laime Pilnīga" vokālists Ervīns Ramiņš.

"On The Roof" par savu atspēriena punktu dēvē Jelgavu, kur notiek grupas radošais darbs un liela daļa koncertu, taču 2010. gada vasarā "On The Roof" mūziķi ir piedalījušies rokfestivālā "Pīlādzis", Liepājas "Return to Surface", spēlējuši dažādos klubos Latvijā, tajā skaitā "Fonoklubā", kur palikuši godpilnajā 2. vietā, cīņā par iespēju spēlēt uz "FonoFest" lielās skatuves.

Grupas dziesmās valdošais ir roka elements, taču mūziķi katrs kaut ko ieliek no sevis, mēģinot "On The Roof" mūziku padarīt neatkārtojamu, savdabīgu un pēc iespējas interesantāku.

Pašlaik jaunā dziesma klausāma arī Radio 101 interneta mājas lapā, kur tā iekļauta konkursā "Cēsu Premium New Music".

Savukārt "On The Roof" tuvākais plānotais koncerts notiks 8.aprīlī LMA Studentu klubā, kur grupa sveiks "Laimi Pilnīgu" ar debijas albuma iznākšanu.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu