Žaks repo Čaku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Hiphopa mūzikas mākslinieks Žaks Bernarts jeb "Jacques of S'T'A" piedāvā klausītājiem savu jaunāko dziesmu ar Aleksandra Čaka vārdiem "Nomaldījies", informē mūziķis.

Atzīmējot izcilā latviešu dzejnieka Aleksandra Čaka jubileju, hiphopa mūzikas izpildītājs un producents "Jacques of S'T'A" piedāvā klausītājiem savu jaunāko veikumu - dziesmu ar A.Čaka vārdiem: "Nomaldījies".

"Ja Tu esi nomaldījies, tad Tev sākumā jāatceras, no kurienes esi nācis! Un lai kā daži šeit gribētu par tādiem būt, tomēr neviens aristokrāts šajā tautā nav dzimis," dzejoļa izvēli skaidro Žaks. "Latvieši šķiet, ir nomaldījušies. Nomaldījušies paši savas tautas korupcijā un neceļos, gadiem ilgi stūrgalvīgi neievērojot, novēršoties un ignorējot viņu pašu valstī notiekošos procesus. Bet, ja viņi novērsīsies no Čaka, tad beigu beigās laikam novērsīsies arī paši no sevis!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu