"Hameleoni" atgādina, ka nekur nav pazuduši

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

1990.gados populārā grupa, "pašmāju Modern Talking" - duets "Hameleoni" piedāvā savas populārās dziesmas "Nakts" jaunu versiju, ziņo grupas producents un pārstāvis menedžmenta jautājumos Gaitis Lazdāns.

Šis ir pirmais singls no dueta jaunā albuma, kuru plānots pabeigt šāgada pavasarī. Dziesmas "Nakts 2011" ierakstā ir piedalījies arī viens no Latvijas labākajiem saksofonistiem – Raivo Stašāns.

Paralēli darbam studijā rit arī darbs ar vasaras koncertu organizēšanu dažādās Latvijas pilsētu estrādēs. Kā ziņo Gaitis Lazdāns, šajos pasākumos apmeklētājiem būs iespēja no sirds izdejoties, izdziedāties un vienkārši izbaudīt gandrīz divu stundu garu dzīvo koncertu, kurā skanēs vispopulārākās un visu laiku iemīļotākās "Hameleonu" dziesmas.

Par grupu

Duets sevi pieteica 1998. gadā un burtiski vienā mirklī iekaroja klausītāju sirdis visā Latvijā. Ar savu pirmo singlu "Atsaucies" grupa iekļuva daudzu radiostaciju topu virsotnēs, un "Hameleonu" pirmais albums "Tu mana sirds" tika vienkārši "izķerts"! Vēl tagad klīst leģendas par tā fantastiskajām tirāžām. Aktīvi koncertējot, grupa turpina strādāt studijā un 1999. gadā izdod jau otro albumu "Nakts" . Vēl pēc gada iznāk trešais studijas ieraksts ar nosaukumu "Pērles un dimanti". 2001.gadā savu aktīvo darbību "Hameleoni" atzīmē ar labāko dziesmu izlasi un nolemj doties pelnītā atpūtā.

"Dziesma "Nakts 2011" ir vienkārši atgādinājums mūsu mūzikas cienītājiem, ka nekur jau neesam pazuduši

– mēs mīlam savus klausītājus un tāpēc atkal vēlamies viņus iepriecināt ar ko jaunu! Jau maijā būs dzirdams mūsu otrais singls, un tas pavisam noteikti būs pilnīgi jauns skaņdarbs," komentē grupas solists Ēriks Budēvics.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu