"Xenos" gatavo albumu, piedāvā singlu "Tuvāk"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Latviešu poproka grupa "Xenos" izdod jaunu singlu "Tuvāk" un vasaras sākumā sola klausītājus iepriecināt ar savu trešo studijas albumu, informē Santa Lozinska, grupas pārstāve.

Grupas jaunais singls tapis Lieldienu noskaņās un aicina klausītājus apstāties, pārdomāt notiekošo un atrast mieru. Līdzīgas pārdomu noskaņas "Xenos" sola arī savā jaunajā albumā, kuram iecerēts tāds pats nosaukums - "Tuvāk" un kurš iznāks vasaras sākumā. Starp albuma desmit dziesmām būs gan jaunas kompozīcijas, gan arī radio topus jau iekarojušie singli "Vai tu zini, kas ir mīlestība?" un "Ūdens".

"Bieži vien mēs tiekam pārņemti ar ikdienas steigu un darbiem, mums neatliek laika apstāties, pārdomāt. Mēs nespējam sev atzīt, ka mums nav miera, kuru kārojam," par jauno singlu stāsta dziesmas autore un grupas soliste Santa Lozinska.

"Lieldienu laiks mūs īpaši aicina tuvoties miera avotam. Par to arī stāsta dziesma – tā aicina nesteigties, bet tuvoties Dievam,"

atklāj Santa Lozinska.

Singla mūzikas un vārdu autore ir Santa Lozinska, singlu aranžējis Aigars Āboliņš. Dziesmas tapšanā piedalījušies vairāki viesmūziķi: Aigars Paulis – klavieres, Lauma Ilsuma – flauta, Līga Ilsuma – vijole, Austra Klotiņa – vijole, Maija Prēdele – čells. Ierakstā piedalījās Jēzus draudzes jauniešu koris. Ieraksts veikts "Free Sound" studijā. Mikss un māsters - Valdis Indrišonoks.

Līdz šim grupa ir izdevusi divus albumus. Plates "Man ir prieks dzīvot" (2004) singls "Baby" sasniedza sesto vietu radio SWH topā, savukārt dziesma "Tu esi mans prieks" ieguva lielu atsaucību Latvijas Kristīgā radio un Kurzemes radio klausītāju vidū. Albums "Kā tu tā māki?" (2006) sevi veiksmīgi pieteica ar singliem "Kā tu tā māki?" (5. vieta Radio SWH topā) un "Falling in Love" (2. vieta Radio SWH topā).

Grupa pastāv jau 11 gadus un ir aktīvi koncertējusi, kā arī piedalījusies festivālos "Bildes", "Saldus Saule", "Sinepes un Medus", "Stage Number one", "Graffiti festivāls", "Tu esi pamanīts", "Viking festival" (Norvēğija), "Sozo" (Ungārija), devusies koncerttūrēs pa Latviju, Skandināviju un ASV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu