"Double Faced Eels" piedāvā jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa "Double Faced Eels" klausītājiem nodevusi jauno singlu "Mazliet pazaudēts", kas radīts, balstoties uz patiesiem notikumiem kāda jaunekļa ekstrēma ceļojumu laikā, informē grupas pārstāve Ieva Gailīte.

Dziesmas teksta un mūzikas autors ir Mārtiņš Gailītis jeb Marka, un tā ir atrodama arī grupas trešajā albumā "Vēl patiesāk".

Līdz 28.martam klausītāji jauno grupas singlu bez maksas varēs lejupielādēt no grupas oficiālās mājaslapas "www.dfe.lv". Ņemot vērā fanu interesi par grupas trešo studijas albumu, no nākamās nedēļas "Double Faced Eels" sadarbībā ar "www.perkamkopa.lv" rīkos arī vēl nebijušu akcijas, kuras laikā albumu "Vēl patiesāk" varēs iegādāties, nemaksājot vairāk par diviem latiem, stāstīja Gailīte.

Klausītāji piektdien "Double Faced Eels" varēs sastapt literāri muzikālajā klubā "Četri balti krekli", kur grupai paredzēta uzstāšanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu