Pašmāju dīdžejs Uppfade piedāvā jaunu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Pašmāju elektroniskās deju mūzikas producents un dīdžejs Uppfade laidis klajā savu svaigāko veikumu - pozitīvu un saulainu dziesmu ar nosaukumu "Someday We", kurai arī paša spēkiem uzfilmēts un izveidots savdabīgs video, kurš ir otrais klips pēc Uppfade pirmā, arī Latvijā atzinību guvušā darba "Vaseline" (skat. resursos).

"Tā kā "Someday We" ir jautra un saulaina kompozīcija, kas ieturēta vieglā hausmūzikas stila žanrā, tad arī videoklipa tematika ir ieturēta jautrā, nesaspringtā gaisotnē un ritmā," TVNET atklāj dīdžejs Uppfade.

Lielu paldies Uppfade saka grima stilistei Jūlijai Visockai un saviem draugiem Veronikai Kugelei, Maijai Rutkai, Martai Jansonei un Ritvaram Blukam par piedalīšanos klipa filmēšanā. Īpašu paldies Uppfade saka savam draugam un kolēģim Electricano, kas apņēmās izdot šo ierakstu un nogādāt to "Beatprot.com" un citos online mūzikas tirdzniecības veikalos visā pasaulē, kā arī uzņēmās šā videoklipa nogādāšanu vietējos un ārvalstu deju mūzikas video TV kanālos un citos interneta medijos.

Fakti par Uppfade

2010. gadā izdots pirmais viņa albums "Lost Signals".

2010. gadā Itālijas izdevniecībā "Frequenza" tiek izdoti singli "Booty Call" un "Concentrate on the Groove", kas gūst atzinību ārvalstu DJu aprindās un iekļūst Beatport.com pasaulē pirktāko ierakstu Top 10.

2010 gada beigās Uppfade uzvar Latvijas "Movida Corona" dīdžeju konkursa finālā un sacenšas par Baltijas labākā dīdžeja titulu, uzvar Lietuvas un Igaunijas labākos dīdžejus un iekļūst Eiropas "Movida Corona" finālsacensībās, un dodas uz Berlīni, kur startē veiksmīgi un iekļūst Eiropas labāko dīdžeju desmitniekā.

www.facebook.com/uppfade

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu