Reperis Dairis atzīstas mīlestībā mammai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Hiphopa mākslinieks Dairis, kas ir viens no apvienības "Kreisais krasts", kā arī no projekta "383", kurā sadarbojas ar Kurtu un Pēteri Upelnieku, piedāvā savas jaunās dziesmas "No sirds" video.

Dziesmu Dairis ir sarakstījis savai mammai, un tā ir dāvana viņai dzimšanas dienā. Dziesma ir tapusi sadarbībā ar Pēteri Upelnieku un ir iekļauta Daira debijas albumā "Kam negadās", kurš klajā nāks šā gada pavasarī.

"Dziesmā atspoguļoju tās vienkāršās, bet tikpat mūžīgās vērtības, ko spēj dot mīloši vecāki," komentē Dairis. "Katram ir savs veids, kā pateikties par visu, ko viņi ir mūsu labā darījuši, un šis ir veids, kā es pasakos saviem vecākiem.
Mūsdienu straujajā ikdienā bieži nesanāk aizdomāties par to, cik svarīgi ir pateikt mums visdārgākajiem cilvēkiem paldies... Kaut vai par to ka viņi ir. Varbūt ir vērts uz brīdi iepauzēt ikdienas skrējienu, apstāties un pateikt: "Es jūs mīlu, un paldies, ka esat!""

Mūzika: Pēteris Upelnieks.
Teksts: Dairis Muižnieks.
Video: Prosta Krasava.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu