Jana Keja atgriežas ar aizliegto augli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju popmūzikas dziedātāja Jana Keja (Yana Kay) jeb īstajā vārdā Jana Kivlenika ierakstījusi jaunu singlu "Hurts" un Rīgā, naktsklubā "Rai" jau prezentējusi jaunās dziesmas video, informē dziedātājas menedžments.

Dziesma ir pirmais singls no dziedātājas jaunā albuma, kuru plānots izdot šogad. Dziesmu "Hurts" sarakstījis un video veidojis jaunais zviedru mūzikas producents Magnuss Karlsons, kurš arī veido vairākus skaņdarbus dziedātājas topošajam ierakstam, kas ieturēts elektroniskās popmūzikas noskaņās.

Dziesma jau tuvākajā laikā tiks izdota starptautiski kā dziedātājas jaunais singls, kopā ar dziesmas remiksiem no zināmiem Francijas, Vācijas un Amerikas dīdžejiem. "Hurts" ir pirmā dziesma, kuru dziedātāja ir uzticējusi radīt kādam citam mūzikas autoram visas savas karjeras laikā.

"Ideja par dziesmu radās aizvadītajā vasarā, bet, kad dziesmas ieraksts tika pabeigts, sākām plānot videoversijas izveidi. Pamatdoma bija veidot modīgu stāstu par aizliegto augli, kurā iekožoties Jana piedzīvo citas realitātes klātbūtni," par jauno video stāsta režisors Magnuss.

Mūzikas videoklips dziesmai tapis Rundāles pilī vienā no gada aukstākajām naktīm februārī. Videoklipa tērpi veidoti, sadarbojoties ar latviešu dizaineriem Ketu Gūtmani un Ati Artemjevu. Tāpat klipa veidošanā piedalījusies jaunā un talantīgā grima māksliniece Dita Grauda, kura strādājusi daudzos modes projektos un veidojusi Latvijas glancēto žurnālu modes fotogrāfijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu