Re:Public "Es mīlu Tevi, Rīga" (video)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube
References: API SITE

Tuvojoties Pāvela Gumennikova filmas "Es mīlu Tevi, Rīga" pirmizrādei 13. maijā, grupa "re:public" piedāvā klausītājiem tās tituldziesmas video.

""Es mīlu Tevi, Rīga" videoklips aicina pacelt acis uz augšu un pamanīt Rīgu, kurai ikdienas steigā paskrienam garām, ieklausīties pilsētā un dzirdēt tās ritmu," vēsta grupas paziņojums.

"Šī dziesma ir kā publiska atzīšanās mīlestībā savai pilsētai," saka grupas pārstāvis Jānis Rībens. "Es mīlu Rīgu un domāju - Rīgu vairāk vai mazāk izjūt ikviens no mums. Man ir liels prieks, ka videoklipā izdevās ietvert tik daudz dažādu Vecrīgas skatu, mazo ieliņu. Vairāk nekā pusi no savas dzīves esmu dzīvojis Vecrīgā, un, filmējoties videoklipā, man bija patīkami atkal un atkal atskārst, cik skaista un dažāda ir mūsu pilsētas sirds. Ceru, ka jums patiks mūsu dāvana Rīgai."

Videoklipā ievīti kadri no filmas "Es mīlu Tevi, Rīga", kas jau no 13. maija būs vērojama kinoteātros Rīgā - Kino "Rīga", "Multikino", "Cinamon".

Režisora Pāvela Gumennikova filma ir romantisks stāsts par mīlestību Rīgā, par iemīlēšanos, par ilgām pēc mīlestības.

Grupa arī vēlas pateikties visiem cilvēkiem, kas atsaucās un piedalījās dziesmas videoklipa masu skatu filmēšanā Vecrīgā 19. aprīlī.

Dziesmas mūzikas autori ir Jānis Rībens un Aleksandrs Volks, vārdu autori ir Laura Daudiša, Inga Gaile un Jānis Rībens. Mūzikas aranžija – Aleksandrs Volks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu