"Instrumenti" piedāvā jaunāko singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Grupa "Instrumenti" klausītājiem piedāvā savu jaunāko dziesmu ar nosaukumu "Lie Down [Viss ir otrādāk]", kas no šodienas skan populārākajās Latvijas radiostacijās, ziņo grupas menedžments.

"Lie Down [Viss ir otrādāk]" ir svaigākais singls no gaidāmā dueta debijas albuma, kura pēdējās nianses šobrīd tiek noslīpētas "Greenhouse" studijā Reikjavīkā.

Albuma tapšanas laikā "Instrumenti" veiksmīgi sadarbojušies ar vairākiem islandiešu mūziķiem, "Greenhouse" studijas tehnisko un radošo personālu, kas savu pirkstu pielikuši daudzu izcilāko islandiešu (un ne tikai) mākslinieku ierakstiem, kā piemēram, Jónsi, Antony and the Johnsons, Toma Jorka un Bjorkas darbiem. Jāatzīmē, ka tikai pāris dienas pirms "Instrumentu" atgriešanās Reikjavīkas studijā sava jaunākā albuma miksēšanu noslēdza populārā kanādiešu dziesminiece Leslija Feista (Feist).

Vakar Reikjavīkas mūzikas klubā "Bakkus" grupa "Instrumenti" sniedza koncertu. To apmeklēja arī "Instrumentu" rīkotā video konkursa uzvarētāja Anna Jurevica, kura balvā saņēma ceļojumu uz Islandi un iespēju viesoties "Greenhouse" studijā, kur meitene viena no pirmajām dzirdēja "Instrumentu" debijas albuma jau pabeigto materiālu.

Šodien grupas mūziķi ir devušies uz Lielbritāniju, lai trešdien, 11.maijā, sniegtu koncertu Londonā – "Arnorld’s Venue" (www.arnolds-venue.co.uk).

Pavisam drīz grupa sola paziņot debijas albuma izdošanas datumu, kā arī par saviem šīs vasaras plāniem.

Jauno singlu iespējams noklausīties "Instrumentu" mājās lapā – www.instrumenti.in.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu