"Gacho" piedāvā jaunu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Pašmāju hiphopa mākslinieks "Gacho" jeb īstajā vārdā Gatis Irbe un Zviedrijas reperis "Pato Pooh" nodod sabiedrības vērtējumam abu kopdarbu – dziesmas "Dzīvo, dzīvo" videoklipu, informē mākslinieku pārstāvji.

"Šī ir vienkārša, pozitīva dziesma par dzīvi, kuru kopā ar mūsu zviedru draugu Pato Pooh plānojām ierakstīt teju jau pusotru gadu atpakaļ. Pabeidzām to pavisam nesen, faktiski, reizē ar videoklipu,” tā par dziesmu un video saka Gatis.

Dziesma ir kā neliela pietura pirms gaidāmā Gacho dubultsingla. Mūzikas videoklips ir veidots tā, lai tā būtu kā liecība tam, kā dziesma ir tapusi. Proti, klipā ir izmantoti dokumentālie kadri no studijas darba Stokholmā un Rīgā.

Dziesmu producējis viens no ietekmīgākajiem Skandināvijas urban music producentiem Masse no apvienības "The Salazar Brothers", kura radītie hiti veido lielu daļu Skandināvijas lielāko radiostaciju dziesmu listes. Pavisam nesen Masse producētā zviedru rokapvienība "Mando Diao" ieguva Vācijā platīna diska statusu albumam "Give Me Fire". Masse ir producējis tādas hiphopa zvaigznes kā Sean Price, Cuban Linx, u.c.

Pato Pooh ir viens no patlaban aktuālākajiem Zviedrijas hiphoperiem, kas tika pamanīts pēc viņa skaņdarbiem "Ahbow" un "Follow Me". Interesanti, ka dziesmas piedziedājumu latviešu valodā ir iedziedājis Zviedrijas r’n’b dziedātājs Rikijs (Ricky).

Videoklipu veidoja apvienība "BlackMarketVideos".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu