"Laime pilnīga" laiž klajā "Šamani"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nils Vilnis
References: API SITE

Jau iepriekš ziņots, ka latviešu rokgrupa "Laime pilnīga" 2011. gada aprīlī izdevusi savu pirmo albumu ar nosaukumu "Dual", kurā dzirdamas 10 grupas oriģināldziesmas. Albums pieejams mūzikas veikalos, taču par prieku tiem "Laime Pilnīga" mūzikas cienītājiem, kas albumu nav paguvuši vēl iegādāties, grupa laidusi klajā otro singlu "Shaman", informē grupas menedžments.

"Laime pilnīga" savu radošo darbību sākusi 2006. gadā, līdz šim veiksmīgi startējusi dažādos konkursos, tostarp "Coca Cola Soundwave", kurā ieguva iespēju spēlēt Polijas otrajā lielākajā festivālā "Coke Live Music Festival". Grupa tāpat arī spēlējuši visos lielākajos pašmāju festivālos un publikai ir pazīstama ar savu enerģisko uzstāšanos.

"Singls "Shaman" ir vēstījums par grupas vokālista Ervīna Ramiņa piedzīvoto, apceļojot Kanādu, kur sanācis vairāk iepazīt vietējo indiāņu kultūru. Šamanis ir kā katra cilvēka iekšējās brīvības simbols. "Laimes Pilnīgas" šamanis - iekšējā brīvība ir rokmūzika, kas kā pērkona negaiss atbrīvo no ikdienas rūpēm un ar spilgtu zibens spērienu sniedz arvien jaunas iespējas!" vēsta grupas paziņojums. "Tieši to mēs aicinām mēģināt saklausīt singlā."

"Laime Pilnīga" jau izziņojusi vairākus plānotos koncertus šajā vasarā, kur dzīvajā būs iespējams dzirdēt ne tikai "Shaman", bet arī citas albumā iekļautās, neiekļautās un iespējams, pat pavisam jaunas dziesmas - "Fono Fest", "Cosmoplitan Bikini Bash" un "Summer Sound".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu