Rasels, Sabīne Berezina un Aivo Oskis "Lec, lec"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Pašmāju R&B pārstāvji Rassell & Sabīne Berezina un Aivo Oskis prezentē jaunu klubu dziesmu "Lec, lec", informē mākslinieki.

Dziesma ir ieturēta denspopa (dance-pop) stilā, un to sarakstījis un producējis bijušais grupas "Device" dalībnieks Rasels (Rassell) jeb Ruslans Kuksinovičs. Dziesma tapusi sadarbībā ar R&B dziedātāju Aivo Oski, kurš šobrīd dzīvo un mācās Londonā. Aivo atzinību ir izpelnījies ar piedalīšanos dažādos valsts un starptautiskos konkursos un festivālos. Pagājušā gada novembrī Aivo bija atlidojis uz Latviju, lai ierakstītu vairākas dziesmas Rasela un Sabīnes kopīgajam albumam, kā arī šāgada martā atkal atgriezies Latvijā, lai piedalītos dziesmas "Lec, lec" videoklipa filmēšanā.

Video tapis sadarbībā ar "Tumba TV"’. Operators un montāža: Jānis Jēkabsons (Uppfade).

"Tā kā minētā dziesma ir vienkārša un ar klubu tematiku, nebija grūti uzskicēt scenāriju, kādam jāizskatās videoklipam. Video filmējām Jelgavas klubā "Opera Club" jautrā gaisotnē. Gribu pateikt paldies Jānim Jēkabsonam, Ritvaram Blukam un visai komandai, kas piedalījās video uzņemšanā," komentē Rasels.

Dziesmai ierakstīta arī angliskā versija ar nosaukumu "Hands Up".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu