"Oranžās brīvdienas" publisko jaunu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Turbofolka ansamblis "Oranžās brīvdienas" (OB) piedāvā dziesmas "Tu mani atstāji salstam" videoklipu, kura tapšana notikusi koncertturnejas laikā, informē grupa.

Pērn grupa devās "Balagāna tūrē" uz Vāciju, Nīderlandi, Franciju, Čehiju un citām Eiropas valstīm. Ar plašu video seriālu, kas tapis sadarbībā ar interneta vietni www.tripo.lv, var iepazīties šajā lapā vai kādā no grupas sociālajiem profiliem iecienītākajos interneta portālos.

Klipa režisors un viens no autoriem, tāpat OB līderis un dziesmu autors Ints Ķergalvis stāsta, ka video mēģināts ietvert pēc iespējas vairāk kadru no koncertiem, neaizmirstot neiztrūkstoši tikpat svarīgus sadzīves apstākļus.

"Kaut vai tā pati gulēšana. Maksis (OB trombonists Maksims Starodubovs) tūres laikā paspēja izgulēties pat kokā. Vēl daži uz skvota jumta Hārlemā un citur. Tur jau tā romantika. Atšķirībā no iepriekšējiem braucieniem šoreiz jau pašā sākumā sākām plānot, kāds klips varētu izskatīties finālā.

Lielākais prieks ir par to, ka klips nav zaudējis savu dzīvīgumu, turklāt neviens pats kadrs nav speciāli iestudēts vai pārfilmēts.

Viss klipā notiek kā jau mūsu dzīvē," Ints Ķergalvis.

Pagājušā nedēļas nogalē notika klipa prezentācija kafejnīcā "Leningrad" Vecrīgā. Grupa šo notikumu vētraini atzīmējusi.

"Viena no lietām, ko atceros, – kāds par klipu teica: "Zajebis!" Tad jau skaidrs, ka tas ir izdevies," pārliecināts grupas basģitārists Māris Vaivods.

Šobrīd grupa turpina darbu ierakstu studijā Valmierā, lai jau rudens pusē vai vasaras beigās izdotu pirmo studijas albumu. Tā provizoriskais nosaukums būs "Spīd". Šobrīd daļēji pabeigta jau vairāk nekā desmit skaņdarbu ierakstīšana. Puse no tiem ir pilnīgi jaunas, līdz šim arī koncertos nespēlētas dziesmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu