Kivičs nokļuvis Islandes vulkānu pelnu laukā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa "Z-Scars" sadarbībā ar režisoru Igoru Lingu radījusi jaunu videoklipu dziesmai "Šodien būs skaista diena". Video filmēts Islandē, netālu no Reikjavīkas, vulkānu melno pelnu klātā laukā, kur Igors Linga ar grupas līderi Andri Kiviču viesojās pirms gada, informē mūziķa pārstāvji.

"Interesanti, ka tuksneša vidū visu pamesta vēl joprojām atrodas 1945. gadā avarējusi amerikāņu lidmašīna, kas nu ir kļuvusi par tūristu apskates objektu, lai arī par tās eksistenci zina retais un nokļūt tur nepavisam nav vienkārši. Uzzinot šo faktu, sapratām, ka noteikti vēlamies to apskatīt, un, ieraudzījuši neaizmirstamo skatu, nolēmām filmēt video tieši tur," stāsta Andris Kivičs.

Dziesma tika ierakstīta 2010.gada novembrī.

"Tā kā šis bija mūsu atgriešanās singls pēc gada pārtraukuma, noteikti gribējām to ekranizēt, jo, mūsuprāt, tā īsti aiz mums paliek tikai tās dziesmas, kurām ir video. Liels paldies Igoram Lingam," norāda A.Kivičs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu