"Double Faced Eels" apgalvo, ka "Laiks ir dzīvs"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Iveta Priede

Grupa "Double Faced Eels" radījusi videoklipu savai dziesmai "Laiks ir dzīvs", kas ir iekļauta arī grupas pēdējā studijas albumā "Vēl patiesāk", informē grupas pārstāve Ieva Gailīte.

Viens no dziesmas "Laiks ir dzīvs" galvenajiem videoklipa autoriem un veidotājiem ir Mārtiņš Šulte, kurš ir veidojis arī grupas iepriekšējos videoklipus dziesmām "Tu neesi viens tāds" un "Ja tā nav".

Dziesma "Laiks ir dzīvs" stāsta par to, kā galu galā reiz pietrūks visiem cilvēkiem, - laiku, kuru apturēt nav cilvēku spēkos, jo visi kā viens ir ieslodzīti laika vilcienā, kas dodas uz priekšu bez pieturām.

Dziesmas autors ir grupas dalībnieks un vokālists Marka jeb Mārtiņš Gailītis.

Gailīte stāstīja, ka, sākot ar jūniju, ikvienam interesentam, apmeklējot grupas oficiālo mājaslapu "www.dfe.lv" un portālā "draugiem.lv" grupas profila lapu, būs iespēja piedalīties speciāli izveidotā konkursā. Atbildot uz jautājumiem, kas saistīti ar dziesmas "Laiks ir dzīvs" jauno videoklipu, būs iespēja tikt pie grupas sarūpētām interesantām balvām.

Šī vasara grupai "Double Faced Eels" solās būt darba pilna, jo jūnijā plānotas uzstāšanās "Sunset" festivālā un Ogres estrādē, savukārt jūlijā grupa viesosies "Saldus saulē", "Summer Sound" un festivālā "Pīlādzis".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu