"Stardust" un Normunds Pauniņš "Feja"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Svinot savu trīs gadu pastāvēšanas jubileju, grupa "Stardust" sadarbībā ar "Otras puses" solistu Normundu Pauniņu izveidojusi videoklipu dziesmai "Feja", informē grupas "Stardust" dalībniece Anete Šelvaha.

"Feja" ir veiksmīgs turpinājums grupas "Stardust" sadarbībai ar Pauniņu, kas sākās pagājušā gada festivālā "Bildes".

Dziesmas "Feja" mūzikas autore ir Šelvaha, bet teksta autors - Andis Lezdiņš.

Grupa "Stardust" savus videoklipus veido pati - to režisors ir Elvijs Menniks, bet māksliniece ir Šelvaha. Klips tapis, pieaicinot operatoru Imantu Zaķīti, Latvijā un ārpus tās robežām atzītu tehnisko personālu un izmantojot augstākās kvalitātes filmēšanas tehniku.

"Tā kā ar Zaķīti jau esam sastrādājušies, tad, uzrakstot klipa scenāriju, bija skaidrs, ka izvēlēsimies tieši viņu," par operatora izvēli stāsta Menniks. "Filmēšana noritēja ļoti viegli, sapratāmies no pusvārda. Ar rezultātu esmu apmierināts," viņš piebilst.

"Esmu gandarīts ar paveikto. Ceru, ka skatītāji novērtēs. Patika sastrādāties ar "Stardust", kas ir ļoti saliedēts kolektīvs. Filmēšanas process notika raiti, bez aizķeršanās, profesionālas komandas sastāvā. Labprāt ar šo pašu komandu veidotu arī kādu klipu "Otrai Pusei"," atklāj Pauniņš.

Dziesmu "Feja" iespējams lejupielādēt portālā "doremi.lv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu