Jauna pašmāju grupa: "Kaķis maisā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Jauna pašmāju grupa "Kaķis maisā" klausītāju vērtējumam nodod savu jaunāko radio singlu "Ļauj man palikt", kas tiks iekļauts grupas topošajā debijas albumā, informē grupas menedžments.

"Dziesma ir par mums pašiem, to, cik bieži mēs neredzam acīmredzamo," teic grupas soliste Marta Ritova. "Mēs esam pieraduši pie garīgā komforta, un ir grūti atteikties no kaut kā ierasta. Dziesmā ir sajūtas, ko ir piedzīvojis katrs, – zaudējuma rūgtumu un dzīvi pēc tā, vēlmi atrasties atkal savā komforta zonā, kas ir tik tuva. Laiks nestāv uz vietas, bet rit uz priekšu, tāpēc ir jāiemācās novērtēt tās pašsaprotamās lietas, kas ik dienas ir mums apkārt."

2009.gadā dibinātās grupas sastāvā ir četri jauni cilvēki: Marta Ritova, Jānis Jansons, Ansis Drubiņš un Gunārs Orlovskis. Savas pastāvēšanas laikā grupa ir piedalījusies un ieguvusi godalgotas vietas vairākos konkursos: Troksnis 2, Gain Fast: Battle of the Bands, Stage Number One un citos. Kā arī vairākos festivālos: Fonofest, C!Q! Tivus 2011 u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu