The WoW "Let Me Out"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa “The WoW” iepazīstina klausītājus ar savu pirmo singlu “Let Me Out”, kas jau šajā nedēļā skanēs Latvijas radiostacijās.

“The WoW” sevi kā muzikāli spēcīgu komandu Latvijas popkultūrā pieteica 2010. gada pavasarī, sniedzot koncertus dažādās Latvijas pilsētās un uzstājoties vairākos vasaras festivālos, tai skaitā “Positivus”, “Pīlādzis” un “Piena festivāls”, kurā tika arī prezentēts sadarbībā ar grupu “Instrumenti” ierakstītais singls “Freaked Out”.

2011. gada pavasarī “The WoW” dziesma “Adore” iekļauta režisora Pāvela Gumennikova veidotajā filmā “Es mīlu Tevi, Rīga”.

Electro-pop grupas “The WoW” sastāvā apvienojušies profesionāli mūziķi ar daudzu gadu muzikālo un skatuves pieredzi - soliste, “Sony Jazz Stage” laureāte Maija Gaile, basģitārists Valters Sprūdžs, kas sadarbojas arī ar Goran Gora, bundzinieks Uģis Eihvalds no grupas “Sigma” un ģitārists Jānis Lācis.

“The WoW” unikālo skanējumu veido Uģa grūvi, Valtera eksperimenti, Jāņa fanks un Maijas ekspresīvais un reizē maigais vokāls.

Grupa šobrīd gatavo nākamo singlu un jau drīzumā plāno ierakstīt savu debijas albumu. Jauno singlu “Let Me Out” producējis Reinis Sējāns un miksējis Gatis Zaķis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu