Markuss Riva uzfilmē Ellai videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Mūziķis Markus Riva, kas pats nesen laidis klajā jaunu albumu "Songs From NYC", režisējis "Talantu fabrikas 4" dalībnieces Elīnas Fūrmanes jeb Ellas dziesmas "Sunrise" video, informē dziedātājas menedžments.

Dziesma ir no jaunā deju mūzikas projekta "Children of The Night". Tāpat kā pats albums, arī dziesma ir tapusi sadarbībā ar Dj un producentu no Šveices Tito Torres.

Dziedātāja un Dj Elīna Fūrmane: "Jaunais videoklips ir īsts modes video, kura tērpu idejas esmu darinājusi es pati kopā ar savu draugu un kolēģi Markusu Rivu. Viena tērpa autore ir dizainere Anita Altmane, bet katru no tiem izdaiļo Lienes Renckulbergas rotas. Video tapis ar lielu draugu atbalstu un izpalīdzēšanu. Milzīgs paldies Markusam, kurš klipa uzņemšanā pildīja gan operatora, gan režisora, gan arī montētāja funkcijas, kā arī visiem citiem, kuri palīdzēja video veidošanā.”

"Sunrise" ir vasarīga progressive house stila dziesma, kas iekļauta albumā "Children of The Night". Kopumā platē iekļautas 10 Elīnas Fūrmanes un DJ Tito Torres sarakstītas, kā arī pašu producētas kompozīcijas. Albums tiks izdots ne tikai Latvijas teritorijā, bet arī Dubajā un Tito mājvietā Šveicē. Pirmais albuma singls "Walk Me By" jau iekarojis savas pozīcijas Šveices nacionālajā deju mūzikas topā sasniedzot augsto 3. vietu.

Tito Torres

Dīdžejs un producents Tito Torres īstam klubu mūzikas ekspertam komentārus neprasa - viņš savulaik bijis rezidents Ibizā (klubos Pacha, Amnesia, El Divino un Space), kā arī spēlējis visā pasaulē, no Buenosairesas līdz Amsterdamai, no Maiami līdz Dubaijai.

Albums ir nopērkams klubā/restorānā Dstyle, Skārņu 9, Vecrīgā, kā arī citās mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu