"Taksometru sesijās" uzstājas "100 baltas dvēseles"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vimeo

Iedvesmojoties no vairākām ārvalstu mūzikas mīļu iniciatīvām – "Black Cab Sessions" Lielbritānijā, Vensāna Mūna (Vincent Moon) "La Blogoteque" ekskursijām pilsētvidē un citām, arī Rīgā sākušās "Taksometru sesijas" jeb izbraucieni ar pilsētas taksometru un muzicēšana vienlaikus. Šonedēļ taksometrā kāpj apvienība "100 baltas dvēseles".

"14. jūnijs. Pareizs laiks - 12:00. Rīga. Upīša pasāžā sapulcējušās "100 baltas dvēseles", jo miegs ir pazudis pēdējā brīdī un viss, ko tu zini, pazūd. Uz nelielu brīdi, kā izrādās, taksometrā... Pazūd. Un tad paliek vairs tikai skaņa, emocijas, klusums... Tieši tā, kā mēs to gribam," par sesiju teic grupas dalībnieks Mārtiņš Jansons.

Video - Emīls Skrīvelis.

Taksometru sesijas - 100 Baltas Dvēseles from Taksometru sesijas on Vimeo.

Turpmāk ar brīvprātīgu regularitāti iesēsties taksometra aizmugurējā sēdeklī tiks aicināti dažādi pašmāju un ārvalstu mūziķi, kuri būs gatavi ļauties avantūrai – nospēlēt kādu no saviem skaņdarbiem, par spīti pilsētas bruģim, asiem pagriezieniem vai ceļu remontkantoru nolaidībai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu