"Laime Pilnīga" piedāvā jaunu videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Rokgrupa "Laime Pilnīga" izdod videoklipu pirms pāris mēnešiem prezentētajam singlam "Terror Woman", kurš arī iekļauts grupas debijas albumā "Dual". Kā jau iepriekš ziņots, dziesma "Terror Woman" vēsta par vīrieti, kas, pats sev nemanot, nonācis dzīves posmā, kurā pār viņu valda sieviete. Videoklipa režisors Rolands Vilcāns šo stāstu atainojis visnotaļ nepārprotami, vedinot padomāt par jebkurās divu cilvēku attiecībās pastāvošo balansu un "rozā briļļu" efektu.

Videoklips, kas filmēts klubā "Fontaine Palace", tapis kā Liepājas mākslas vidusskolas studenta, jau iepriekš minētā režisora, studiju kvalifikācijas darbs. "Laime Pilnīga" ir ļoti gandarīta par sadarbību ar jaunajiem mediju speciālistiem, jo gan video filmēšanas procesā, gan tā montāžas laikā puiši izrādījuši radošu iniciatīvu, kā rezultātā arī "Laime Pilnīga" dalībnieki daudz ko ir mācījušies.

Par videoklipu tā režisors Rolands Vilcāns saka: „Jāsaka grupai paldies par atsaucību, atbalstu manām idejām un veiksmīgu līdzdalību video tapšanā. Es esmu gandarīts par padarīto – gan saturiski, gan no tehniskā viedokļa tika ieguldīts liels darbs.

Filmēšana notika pēc grupas albuma prezentācijas un koncerta Liepājā, līdz ar to grupai nācās sakopot savus pēdējos spēkus. Video atainoju savu izpratni par dziesmu no piedzīvotā un pārdzīvotā, kā arī centos to veidot nedaudz atšķirīgu kā ierasts redzēt.”

"Laime Pilnīga", kas pastāv kopš 2006. gada, publikai vislabāk pazīstama pēc enerģiskajiem grupas koncertiem, pēc 2011.gada aprīļa sākumā prezentētā albuma "Dual", ir atsākusi aktīvu koncertdarbību, tikko atgriezušies no festivāla "Volt" Ungārijā, kā arī atzīmējušies ar šīs vasaras pirmo festivāla koncertu Latvijā – "FonoFest" Cēsīs, un aicina savas mūzikas cienītājus ne tikai iepazīties ar jauno video, bet arī apmeklēt "Laime Pilnīga" koncertus:

"Summersound", Liepāja, 23.jūlijs;

"Cosmopolitan Bikini Bash", Jūrmala, 23.jūlijs;

Ping Pong ballīte uz jumta, Tukums, 11.augusts;

"Fontaine Festival", Liepāja, 12.augusts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu