Instrumenti "Pilnīgi viens"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa "Instrumenti" piedāvā jaunu dziesmu ar nosaukumu "Pilnīgi viens". Šī dziesma ir svaigākais singls no 30. augustā gaidāmā "Instrumenti" debijas albuma "Tru", informē grupas menedžments.

Šīs dziesmas ieraksts tapis Reikjavīkā, tās aranžējumu veidojis amerikāņu komponists Niko Mjūlijs (Nico Muhly), kurš janvārī – laikā, kad "Greenhouse" studijā notika "Instrumenti" albuma ieraksts, turpat strādāja pie filmas "Limitless" skaņu celiņa. Mjūlijs aranžējis virkni Bjorkas, "Anthony and the Johnsons" darbu, kā arī radījis Jonsi albuma "Go" skanējumu.

"Man "Pilnīgi viens" ir īpaši tuva dziesma," stāsta tās autors Shipsi. "Pirmais dziesmas uzmetums radās daudzus gadus atpakaļ. Ik pa laikam pie tās atgriezos, taču, tikai atrodoties studijā Reikjavīkā, kopā ar Niko izdevās šo skaņdarbu novest līdz pilnībai un to saklausīt tādu, kā es biju to iztēlojies."

Jūliju "Instrumenti" veltījuši albuma noformējuma radīšanai. "Tru" dizains top, albumā iekļautos skaņdarbus pārvēršot krāsās. Tā koncepts radīts kopā ar grafisko dizaineru Miķeli Baštiku, kurš ir arī "Instrumentu" mājas lapas dizaina autors.

"Mūsu studiju esam pārvērtuši krāsu laboratorijā - sienas, grīdas, skandas un bungas ir krāsu šļakatu klātas. Kāds būs galaiznākums šobrīd ir noslēpums arī mums pašiem, taču es zinu, ka viss, kam Miķelis un "Asketic" radošais pulks pieķeras, pārvēršas brīnumā," tā Reynsi.

"Instrumentu" Facebook lapā (www.facebook.com/instrumenti) iespējams ielūkoties albuma dizaina tapšanas procesā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu