Elizabete Zagorska dodas "Mēness pavadā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Dziedātāja Elizabete Zagorska skatītāju vērtējumam ir nodevusi sava jaunākā singla "Mēness pavadā" videoklipu, kas tapis, izmantojot TV seriālā “Dr. Haus” izmantoto tehniku, informē koncertaģentūra "Producents".

Režisores Aijas Strazdiņas vadībā Elizabete Zagorska dažu stundu laikā radikāli mainīja savu tēlu – no skolas absolventes līdz pat sirmai vecmāmiņai. Šīs pārmaiņas bija nepieciešamas jaunajam videoklipam, kurā piedalījās aptuveni 30 dažādu paaudžu aktieru, tostarp arī zīdaiņi. Savukārt videoklipa tehnisko kvalitāti noteica šobrīd pasaulē jaunāko tehnisko tendenču izmantošana – klipa operators strādāja ar fotoaparātu "Canon 7D" – tieši ar tādu pašu kameru tika filmētas TV seriāla "Dr. Haus" sērijas.

"Iejusties dažādu vecumu varoņos ir ne tikai interesants, bet arī atbildīgs uzdevums, kas nav viegls. Domāju, ka, pateicoties profesionāļu komandai, gan man, gan citiem aktieriem tas izdevās," stāsta dziedātāja, atklājot, ka videoklipā ir redzamas arī dziesmas teksta autora Kārļa Anitēna meitas Sonora un Sāra, kas iejutās Elizabetes "mazmeitu" lomās.

Viņa piebilst, ka īpaši priecājas par sadarbību ar Nacionālā teātra aktieri Jāni Āmani.

"Viņš ir piedalījies arī manā iepriekšējā videoklipā, atveidojot liktenīgo vīrieti – arī šoreiz viņam uzticējām liktenīgā vīrieša lomu."

Aktieris nespēja atteikt Elizabetes lūgumam filmēties, lai arī filmēšanas dienā viņam bija jāpiedalās divās Nacionālā teātra izrādēs.

Skaņdarba autori ir Niks Matvejevs un Kārlis Anitens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu