Kivičs sadarbojas ar "O!Kartes akadēmijas" dalībnieci

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Duets "Z-Scars" līderis Andris Kivičs un televīzijas šova "O!Kartes akadēmija" dalībniece Laima Grauda nodod klausītāju vērtējumam savu pirmo dziesmu "Paliec tepat". Dziesmas autors ir Andris Kivičs, ierakstīts studijā "SJ studio" DJ Reverss uzraudzībā, informē mūziķi.

Laima Grauda plašāk kļuva pazīstama pēc uzstāšanās LNT šovā "O!Kartes akadēmija". Dziedāšanas prasmes apguvusi "O!Kartes akadēmijas" nodarbībās un pie pāris vokālajiem pedagogiem. Par "latviešu Dafiju" dēvētajai Laimai ļoti patīk māksla, zīmēt un veidot skaistas lietas, tāpēc arī izvēlējās apgūt stilistes profesiju.

Andris Kivičs ir latviešu poproka grupas "Z-Scars" dziesmu autors un solists. Ar grupu izdevis četrus albumus.

Jaunais duets radās spontāni, Andrim nejauši ieraugot Laimu "Youtube" vietnē. Tā kā Andrim bija iekrājušās vairākas nerealizētas dziesmas, radās ideja pamēģināt iedziedāt kopīgu dziesmu. Gan Andris, gan Laima ir romantiski cilvēki, un viņu dziesmas ir par mīlestību, divu cilvēku attiecībām un piepildījumu sirdī. Dueta sniegums būs novērtējams arī Latviešu radio ballītēs augustā visā Latvijā.

Atgādinām, ka LNT šovā "O!Kartes akadēmija" uzvarēja dziedātāja Samanta Tīna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu