Trio "The Secretz" dalībniece debitē ar "Pasmaidi"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Jaunā pašmāju dziedātāja Liene Matveja, kuru daudzi, iespējams, atceras kā šā gada "Eirodziesma 2011" fināla dalībnieci meiteņu trio "The Secretz" sastāvā, piedāvā savu debijas solo singlu "Pasmaidi", kura producents ir Rasels (Rassell), bet vārdu autors Oskars Deigelis, informē dziedātājas pārstāvji.

Kā TVNET atklāja jaunā dziedātāja, pašlaik viņa mācās par grāmatvedi un paralēli vokālās zināšanas pilnveido Latvijas Televīzijas studijā "Aprīļa pilieni" pie vokālās pedagoģes Nijoles Berezinas.

"Pasmaidi" ir pirmais Lienes Matvejas singls. Šī dziesma tapusi, sadarbojoties ar mūzikas producentu Rassell jeb Ruslanu Kuksinoviču un jauno dziedātāju Oskaru Deigeli.

''Dziesma ir kā pārdomas. Ieteikums citiem par to, ka biežāk būtu jāaizdomājas par citiem cilvēkiem. Tā ir par mīlestību pret apkārtējiem un pasauli kopumā. Rakstot tekstu, centos panākt, lai dziesma raisītu pozitīvas un pacilājošas emocijas,'' dziesmas saturisko vēsti komentē teksta autors Oskars Deigelis, kurš pats nesen laidis klajā jaunu dziesmu "Man ir labi".

Dziesma ierakstīta studijā pie Jāņa Kalves.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu