Jauns projekts "DaGamba" debitē ar "Apli"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums
References: API SITE

Latviešu popmūzikas pasaulē ienākusi jaundibinātā grupa "DaGamba", kuras sastāvā muzicē populārā komponista Valta Pūces dēls Valters Pūce, Antons Trocjuks un Ričards Čerenkovs. Grupas pirmais singls "Aplis" ir čella un repa savienojums. Tapusi arī singla videoversija latviešu, angļu un franču valodā, informē grupas pārstāvji.

Videoklipi, kuru mūzikas autors ir Valters Pūce, filmēti gan Latvijā, gan ASV. Dziesmas latviešu versijas videoklipā piedalās reperis "Bū-š", bet angļu valodā skanošās dziesmas videoversija tapusi sadarbībā ar amerikāņu reperi Camp Creed. Singla videoversijas režisore un producente ir Dace Pūce.

Viņa stāsta, ka mūzikas klipu veidošana bija ļoti aizraujoša un interesanta. "Rīgā, īsi pirms Jāņiem, nofilmējām un samontējām latviešu versiju, bet jūlijā jau tapa angļu versija, kas tika filmēta un montēta Ņujorkā. Abi videoklipi gan muzikāli, gan vizuāli ir ļoti atšķirīgi. Latviešu versijā tiek runāts par globālām un vispārīgām tēmām, bet angļu versija ir divu cilvēku attiecību stāsts."

"Tā kā angļu valodai ir savas priekšrocības, tad angļu versija tiks rādīta ne tikai Amerikā, bet arī Indijā, Brazīlijā un Slovākijā," tā Dace Pūce.

No 24. augusta pieejama arī grupas mājas lapa www.dagamba.eu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu