bū-š izdod jaunu dziesmu un video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju hiphopa mākslinieks bū-š laiž klajā jaunu dziesmu un video ar nosaukumu "Spēle". Kā TVNET informē bū-š, šā gada rudenī tiks izdots arī viņa jaunais studijas albums.

"Kad atveram acis, varam ieraudzīt, kā cilvēki spēlējas viens ar otru. Viņi vēlas par kaut ko kļūt un, iespējams, par kaut ko jau ir kļuvuši," komentē bū-š. ""Spēle" ir stāsts par to, kā mēs cenšamies sevi parādīt, pierādīt un atrādīt, tā it kā mēs būtu daļa no kādas datorspēles, azartspēles vai sporta spēles, tā it kā tie mūsu noteikumi būtu paši pareizākie un mūsu ceļš labāks par citiem. Mēs vēlamies izmainīt lietas, kas nav atkarīgas no mums, bet aizmirstam, ka katrs redzam pasauli savādāku un ka tikai katrs pats var spriest, kas ir labs un kas ir slikts. Šis ir skats no malas, kas uzdod klišejisku jautājumu, vai tā vispār ir spēle? Ja ir, tad kā to sauc?"

"Dziesmas videoversija veidota kā skaņdarba satura atspoguļojums, kas parāda klasisku ainu, ka atsevišķi cilvēki uzskata par savu uzdevumu mainīt un ietekmēt citu dzīvi," skaidro mākslinieks.

"Svarīgi ir saprast, ka lēmumi mums jāpieņem pašiem,

un mēs nedrīkstam aizmirst, ka dzīve ir jādzīvo, nevis jāspēlē."

Teksts un ideja: bū-š
Mūzika: Viesturs Jegorovs
Video režija: bū-š
Kamera: Juris Pīlēns
Montāža: Dainars Albužis

Mūzikas pasaulei bū-š sevi pieteica 2005. gadā ar albumu "Nevietā", kas tika izdots kā disks ar 80.lpp. tekstu grāmatu. 2006. gadā sadarbībā ar wiesturu izdeva albumu "Izdodam rudeni". bū-š ir piedalījies dažādos ar mūziku saistītos projektos, bet kopš 2006. gada paralēli veido savu otro soloalbumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu