Ivo Grīsniņš-Grīslis piedāvā jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Dziedātājs un šova "Zvaigžņu lietus" dalībnieks Ivo Grīsniņš-Grīslis šonedēļ klausītājiem piedāvā jaunu radiosinglu – dziesmu "Ne še, ne te", kuras videoversija ir redzama arī internetā, informē dziedātāja menedžments.

Dziesmas mūzikas un teksta autors ir Ivo Grīsniņš-Grīslis, bet dziesmas ierakstā piedalījās Māris Elksnis (taustiņinstrumenti), Rolands Stepanovs (bass), Jānis Čubars (ģitāra), Edijs Šimiņš (bungas) un protams, Ivo Grīsniņš Grīslis (trompete, balss). Dziesmas videoversiju ir veidojis Juris Pīlēns.

"Ikvienam cilvēkam ir svarīgi ne tikai apzināties un atcerēties, kas ar viņu noticis pagātnē, bet arī raudzīties nākotnē – tas ir tas, kā mums visiem šobrīd pietrūkst visvairāk," uzskata dziedātājs.

"Ja mēs visi droši raudzīsimies nākotnē, tad arī paši varēsim to veidot."

Skaņdarbs ir pieejams lejuplādei veikalos www.doremi.lv un www.platforma.lv.

Ivo sācis muzicēt sešu gadu vecumā. Dziedājis bērnu popgrupā "Zīles" un ansamblī "Decima". Kopā ar rokgrupu "Marce" piedalījies festivālos "Sinepes un medus", "Stage number one" un Dānijas jauno grupu festivālā "Brogarden". Absolvējis Aizkraukles Pētera Barisona mūzikas skolas trompetes klasi. Ilgāku laiku dziedājis Gunāra Kalniņa vadītajā "GG choir", fona vokāla pieredzi sācis praktizēt, sadarbojoties ar dziedātāju Normundu Rutuli. Aktīvi darbojies grupas "Prego" sastāvā, kā rezultātā tika izdots debijas albums "Nākotne", kurā iekļautas Ivo komponētās dziesmas "We are one" un "Feeling", kas grupas pastāvēšanas laikā divas reizes iekļuvusi Latvijas Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu