"Melanna" piedāvā "Visu Ko Vēlies"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Pašmāju rokgrupa "Melanna" pubilcējusi savu jaunāko singlu ar nosaukumu "Visu Ko Vēlies". Dziesma stāsta par cilvēkiem, kuri mūs sazāļo un padara atkarīgus, informē grupa.

"Viltības, hipnotiskas kaislības un lomu spēles ir narkotikas divu cilvēku attiecībās. Mēs ar tām apreibināmies un savā neprātā nepamanam, ka aiz šīs pievilcības un vilinājuma var būt paslēpusies tikai liekulīga rotaļa ar mums. Un varbūt tā ir mūsu pašu sazāļotā balss, kas jau atkal kādam atbild – "visu ko vēlies"." vēsta grupas paziņojums.

Pašlaik grupa "Melanna" turpina koncertēt un, līdz ar jaunā singla publicēšanu, sāk gatavoties grupas 5 gadu jubilejai, par kuru sīkāka informācija sekos vēlāk.

Grupa plašākais sabiedrībai debitēja 2009. gadā ar singlu "Sarkanas", tajā pat gadā uzvarot arī LU Jauno grupu konkursā. Šobrīd grupā joprojām muzicē Valdis Bebrišs (vokāls, ģitāra), Andris Vērdiņš (ģitāra), Māris Baginskis (basģitāra), Ivo Strazdiņš (bungas) un nesen grupai piebiedrojies Māris Strazdiņš (taustiņinstrumenti).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu