Biruta Ozoliņa un DJ Monsta piedāvā pirmo dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Biruta Ozoliņa un DJ Monsta klausītājiem piedāvā kopprojekta pirmo dziesmu "Garā pupa". Dziesma, kura Birutas nodzeltējušo un padzisušo tautasdziesmu lapiņu krātuvītē glabāta, šodien ir ieguvusi pavisam jaunu, ritmiskāku un mūsdienīgāku dvesmu.

"Katra dziesma man reizēm uzšķiļ kādu atmiņu dzirksti. Tas ir kā uzplaiksnījums un epizode no dzīves, kurā ir vērts pakavēties," tā komentē Biruta Ozoliņa.

Tautasdziesma vieno - dziedātāja un koklētāja Biruta Ozoliņa satikusies ar DJ Monsta (Uldi Cīruli), lai kopīgā ceļā, izmantojot milzīgo un bagāto pieredzi katram savā jomā, veidotu dziesmu pūru ar atmosfēriskām mūzikas skaņu spēlēm, tās papildinot ar Birutas dzīvē pieredzētajiem un piedzīvotajiem stāstiem par dzīvi un tajā satiktajiem cilvēkiem.

Birutas Ozoliņas un DJ Monsta sadarbības aizmetņi meklējami 2010. gadā, bet šo gadu dalībnieki sauc par ideju realizācijas gadu. Vasaras noslēgumā Biruta un DJ Monsta viesojās Lietuvā, 7. starptautiskajā Baltijas valstu folkloras festivālā "Aisūs Kankleliai", kur guva plašu klausītāju atzinību. Toties šobrīd mūziķi strādā pie multimediāla kopprojekta "Nebeidzams gabaliņš dzīves", kuru skatītāji varēs redzēt jau no 14.oktobra Latvijas Nacionālā teātra "O!Kartes Jaunajā zālē".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu