"Otra Puse" aicina dejot ar lietu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video
References: API SITE

Kad "Lietus nolijis" pašmāju popgrupa "Otra Puse" aicina dejot ar lietu. Tieši šādi - "Dejo ar lietu" saucas grupas jaunākais radiosingls, kuru 15.oktobrī ar akustisku koncertu grupa prezentēs restorānā "Barons" (Kr.Barona 108, Rīga), informē grupa.

Ivars Makstnieks, komponējot "Dejo ar lietu", iecerējis to kā ritmisku deju gabalu ar drum&bass elementiem, savu roku dziesmas apstrādē pielicis arī Latvijā pazīstams Dj Raivis, kurš ir arī vairāku "Otras Puses" dziesmu remiksu autors.

"Nebeidzamās jūtu lietavās, klejojot starp šaubu namiem, savu domu atspīdumiem peļķēs - es tevi mierinu ar šo dziesmu un palīdzu atrauties no pelēkās ikdienas, pārvēršot pelēko līņātāju par Tavu draugu un prieka nesēju dejā, kura iesākās tanī dienā, kad mēs no jauna iepazināmies . Dejo ar Lietu, kurš patiesībā esmu Es," tā par dziesmas teksta nozīmi saka tā autors Ivars Kurpnieks.

Šobrīd, sadarbībā ar Wolfstudio.lv un Gee Team Production, norit aktīvs darbs arī ar dziesmas videoversijas radīšanu. Materiāls tika filmēts divās dienās, sākotnēji iefilmējot deju soļus dejotāju kolektīva "Pro X" izpildījumā. Citā dienā agrā rītausmā tika uzņemta otrā daļa, kurā piedalījās grupas mūziķi Normunds Pauniņš, Ivars Makstnieks, Arnolds Kārklis un Rihards Zaļupe.

Biļetes uz 15.oktobra koncertu www.bilesuserviss.lv un uz vietas 7 Ls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu