Edavārdi "Dzirdēt, Redzēt, Saprast" (video)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Latviešu reperis Edavārdi nodod klausītājiem jaunu dziesmu un klipu – "Dzirdēt, Redzēt, Saprast", kurā samplēts Kanje Vesta dziesmas "Devil In A New Dress" fragments (kas ir attiecīgi klasiskā soulmeņa Smokija Robinsona dziesmas "Will You Still Love Me Tomorrow" sampls), informē mākslinieks.

Par ierakstu un skaņu rūpējās MM Studija. Dziesmas vizuālo daļu izvedoja "Galja films" (www.galjafilms.lv). Jaunais klips ir pirmais vēstnesis no Edavārdi topošā miksteipa, ar kuru mākslinieks nesen sācis strādāt.

"Šis ir mans pirmais nopietnais klips, un tas varētu būt nedaudz jocīgi, ka priekš tā es izmantoju dziesmu ar cita izpildītāja mūziku, bet "Devil In A New Dress" bīts man likās piemērots klipa idejai un teksta tematikai. Es domāju, ka gan muzikāli, gan vizuāli "Dzirdēt, Redzēt, Saprast" attēlo daudziem pazīstamas situācijas. Ceru, ka skatoties klipu, jūs piedzīvosiet baudu un orgasmu," tā Edavārdi, īstajā vārdā Eduards Gorbunovs.

Edavārdi ir pašmāju hiphopa mākslinieks, kas tic tam, ka viņa sacītais spēj kaut ko mainīt un ietekmēt. Latvijas hiphopa skatuvē Edavārdi ir atzīmējies kā radošs un daudzpusīgs reperis, un arī kā daļa no PKI un Riekstu Armijas.

Vairāk par izpildītāju var atrast šājās adresēs:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu