"Sus dungo" Elizabete Balčus izdod solo ierakstu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Jaunu dziesmu "Wooden horse" piedāvā jaunā dziesminiece Elizabete Balčus – mūzikas akadēmijas studente un viena no grupas "Sus dungo" mūziķēm, vēsta dziedātājas preses paziņojums.

"Wooden horse" ir viens no pirmajiem Elizabetes ierakstiem, to ierakstīja un apstrādāja Silvestrs Zemgals, bet darbs studijā turpinās un tiek apstrādātas citas dziesmas gaidāmajam EP albumam, ko Elizabete ir iecerējusi laist klajā šoruden – 23.novembrī, viņas dzimšanas dienā.

"Dziesmu var uztvert dažādi, sacerēšanas brīdī tai bija cita nozīme kā tagad, vakar, vai būs rīt. Bet pamatdoma ir meklējama sapnī, kurā es apceļoju brīnumainas zemes, bet beigās attapos, ka sēžu uz koka šūpuļzirdziņa, - iet uz priekšu, redzēt skaisto, nebeigt sapņot - tas ir iespējams arī tad, ja tev nav īsts zirgs," tā saka Elizabete.

Mūzikas un dziesmas teksta autore ir pati Elizabete (klavieres, vokāls, metalafons). Ierakstā piedalījās Elizabetes māsa Kristiāna Balčus (čells), Elizabeta Angelika Lāce (arfa), Liene Dravniece (akordeons), kā arī Elizabetes zilais retro ritenis, jeb "zirgs", kā to kāds iesauca.

26.oktobrī koncertā "Ocean" līdzās grupai "Sus dungo" un korim "Mūza", Elizabeti būs iespējams dzirdēt un redzēt koncertā Mazajā ģildē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu