Nikolajam Puzikovam tapis pirmais videoklips

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Dziedātājs Nikolajs Puzikovs, kurš pagājušajā gadā kļuva pazīstams pēc veiksmīgas dalības LNT muzikālajā šovā "O!Kartes Akadēmija", piedāvā dziesmas "Dievs tevi mīl" (A.Palkevičs/G.Račs) videoklipu.

Nikolajs šobrīd ir TV 3 šova "Mūsu zelta dziesma" dalībnieks un turpina darbu pie jaunu dziesmu ierakstiem studijā un gatavo izdošanai savu debijas albumu. Taču tikai tagad Nikolajs ticis pie sava pirmā videoklipa! Un tas tapis viņa veiksmīgākajai dziesmai "Dievs tevi mīl".

Nikolajs Puzikovs:

"Šī ir mana pirmā dziesma un mans pirmais videoklips.

Tas nemaz nenāca viegli, kā sākumā šķita. Tāpēc arī gandarījums ir liels. Traucēja gan laika apstākļi gan citas lietas, bet mēs tikām ar to galā. Paldies visiem, kas atsaucās aicinājumam pievienoties masu skatiem. Paldies visiem, kas man palīdzēja realizēt šo manu sapni.

Videoklipu veidojusi producente Arta Mugurēviča-Jenemane un režisors Zigmunds Ziemelis, kurš pats ir arī videoklipa montāžas autors. Režisors komentē videoklipa ideju:

"Brīžiem mēs ejam cauri dzīvei, neredzot visu to skaisto, kas slēpjas varbūt tepat aiz stūra, tādēļ mums jāmēģina saglabāt sevī vismaz daļiņu tā naivuma, dzīvesprieka un ticības nākotnei, kas raksturīga bērnam. Katrā mirklī slēpjas burvība, mums tikai ir jāiemācās to saskatīt."

Videoklipā vienu no galvenajām lomām spēlē dziedošās Zaļkalniņu ģimenes jaunākā atvase Zane Zaļkalniņa.

Klipa tapšanā piedalījušies operatori Mārcis Šēners, Jānis Ekmanis, Raitis Lukaševics, Toms Ezerietis, Vadims Mironovs. Skaņu operators Jevgēņijs Načiss. Grima mākslinieces Sanita Agarska un Marija Eiferova. Fotogrāfs Valdis Kauliņš.

Dziesmas Mp3 pieejams portālā Doremi.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu