Gustavo kāpj "Everestā" (audio)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ojārs Jansons
References: API SITE

Pašmāju hiphopa mākslinieks Gustavo piedāvā klausītājiem jaunu dziesmu "Everestā". Atgādinām, ka iespēja izbaudīt jauno dziesmu un citas Gustavo kompozīcijas īpašās aranžijās būs koncertprogrammas "Pilsētas portāls 2" apmeklētājiem 9., 10., 11. un 12. novembrī kinoteātrī "Splendid Palace" (kino Rīga), informē Gustavo menedžments.

"Kad kāds no maniem tēliem brūk, es atklāju sevi no jauna. Ir jāapgūst kas neapgūts, lai kļūst par lejām kalni," par dziesmu saka Gustavo.

Viņš ir kompozīcijas muzikālā pavadījuma un teksta autors. Savukārt piedziedājumā piedalās grupas "Galaxy Bosons" dalībnieks, skaņu režisors Aleksandrs Volks, kurš ir arī muzikālā pavadījuma līdzautors. Kopā ar viņu Gustavo strādāja gan pie saviem albumiem "Beidzot", "Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā" un "Trešā elpa", gan grupas "Prāta Vētra" albuma "Tur kaut kam ir jābūt".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu