Andrē "Bez raizēm" (video)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Ierakstu kompānija "Dynamic Records" piedāvā šogad jau otro hiphopa mākslinieka Andrē mūzikas videoklipu. Šoreiz klips ir tapis dziesmai "Bez raizēm", kuru tāpat kā iepriekšējo klipu dziesmai "Uzvaras garša" veidojis Mārtiņš Rudzītis jeb Tanuki Mink, informē Andrē.

Dziesma tapusi kopā ar r’n’b dziedātāju Māri Rumbu jeb Marizo, kurš jau kādu laiku dzīvo un strādā Anglijā.

"Man šī sadarbība tapa ļoti pēkšņi un spontāni. Es ar Māri jau sen gribēju ierakstīt kādu kopīgu dziesmu. Vairākus gadus mums tas neizdevās, bet tad pēkšņi uz īsu mirkli viņš vasaras sākumā atbrauca uz Latviju apciemot savu ģimeni pēc ilgiem laikiem, un es izmantoju šo situāciju. Diezgan ātri tapa piedziedājums un tālāk jau arī viss pārējais," tā stāsta Andrē par sadarbību ar Marizo.

Dziesmā piedalās arī dziedātāja Iveta Baumane ar kuru Andrē jau veiksmīgi ir sadarbojies vairākās savās solodziesmās. Iveta Baumane piedalījās arī Andrē debijas albumā "Cits skatiens", kurš tika izdots pagājušā gada oktobrī.

"Ivetai ir ļoti savdabīga un spēcīga balss. Un tikpat spontāni, kā tapa sadarbība ar Marizo, radās arī ideja par Ivetas pieaicināšanu šim singlam. Es nevēlējos kārtējo puišu dziesmu. Sapratu, ka kaut kā trūkst, tā sakot, asumiņa, un tāpēc tika pieaicināta Iveta, kura tiešām pielika šo asumiņu dziesmai. Esmu ļoti apmierināts ar galarezultātu," stāsta Andrē.

Par mūziku parūpējies Latvijā pazīstams elektroniskās klubu mūzikas dīdžejs un producents Andris Lazdāns jeb Andy Bassland.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu