"The Sound Poets" jaunā dziesma - himna "Kalniem pāri"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Grupa "The Sound Poets" (iepriekš zināma ar nosaukumu S.P.B.), turpinot darbu pie pavasarī gaidāmā grupas otrā albuma, ir laidusi klajā savu jaunāko veikumu - himnu "Kalniem pāri".

""Kalniem pāri" ir The Sound Poets veltījums visiem, kuri kaut reizi dzīvē atbildīgos brīžos ir spējuši "pārkāpt pāri” savam pašlepnumam; visiem, kuri iespējuši atzīt savas kļūdas un lūgt piedošanu par tām," norāda grupas mūziķi.

"Kalniem pāri" teksta un muzikālā materiāla autors ir grupas mākslinieciskais vadītājs Jānis Aišpurs, līdzdarbojoties arī pārējiem grupas mūziķiem - ģitāristam Normundam Lukšam, basģitāristam Ingaram Viļumam un bundziniekam Andžejam Graudam, bet čella partiju iespēlēja Kārlis Auzāns.

Dziesma ierakstīta Reformātu baznīcā un "The Sound Poets" ierakstu studijā, savukārt ierakstīto materiālu sakārtoja un samiksēja skaņu vīrs un producents Gatis Zaķis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu